SOBRASADA ARTESANAL CAN MAGÍ

La sobrassada de Can Magí mai no pot faltar a les nostres taules. És la reina mare de la gastronomia mallorquina. Fa generacions que aquesta empresa familiar de Son Servera, a Mallorca, elabora patés, sobrassades, llonganisses, bufetes i botifarrons de manera tradicional: pastant amb les mans i cordant els enfilalls un a un. Engreixen els porcs en llibertat, lliures.

En Magí, fill de matancers i pagesos de bona casa és el nostre proveïdor. Després d’èpoques de fam, entengueren que embotir la carn crua del porc en els seus propis budells era, per necessitat, la millor fórmula d’assegurar aliments en un futur atzarós.

Ara que és temporada de matances i fa fred, el gust de sobrassada és emblema, insígnia i escut de Mallorca, i nostre: damunt una llesca de pa de Ca Sa Camena, amb galetes d’oli; una mica torrada o crua… Per això, per devoció a la simbologia gastronòmica de Mallorca, a la nostra carta, hi tenim natxos de garrova fets a casa amb crema de maonès i salsa picant de tomàtiga de ramellet. Si t’ho estimes més, pots triar l’hamburguesa mallorquina amb sobrassada, i quètxup de tomàtiga casolana, lletuga, grells i julivert.

També, sense vaixelles de plàstic, t’ho podem preparar perquè t’ho enduguis casa o ens pots encomanar un càtering per a fer festa i celebrar les llesques de pa amb sobrassada que ens han fet arribar fins aquí. Basta emplenis aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu: https://esrebost.com/es/catering-mallorca.

Vine i comparteix les teves fotos amb l’etiqueta #SempreAmbLoNostro.